vineri, 1 iulie 2011

Statuia clownului..

3. Statuia clownului
"Aveam un prieten care avea o prietena ce obisnuia sa fie bona, in timpul ei liber pentru a-si face banii de buzunar. Clientii care apelau la serviciile ie erau bogati si locuiau, de obicei, in care enorme si la marginea orasului. Ei bine, intr-o astfel de casa a si fost ca sa aiba grija de doi micuti.

Asa ca, dupa cum ii era obiceiul innopta la familia respectiva in casa, numai ca acea locuinta avea foarte multe camere si era plina de obiecte decorative destul de ciudate printre care si statuia urata a unui clovn. Partea enervanta era ca tot timpul avea impresia ca respectivul clovn se uita la ea, chiar daca a incecat sa-l ignore. In cele din urma ea a luat telefonul s-a dus in baie, crezand ca statuia o aude, incercand sa ceara voie angajatorilor ei sa ascunda statuia sau sa o acopere cu o patura.

Reactia lor a fost neasteptata: <<Bine, Sarah trebuie sa iei copiii din camera si sa mergi cu ei la cel mai apropiat hotel, dupa care sa anunti politia si nu pune intrebari>>. Ea a luat copilasii si a fugit.

Aceasta legenda a inspaimantat de-a lungul timpului numeroase bone, care au ajuns sa se teama de casele care au astfel de statui ciudate, asa pentru ca legenda spune ca ei ataca in special bone si copilasii".

2 comentarii:

  1. Nu prea cred că e adevărat, şi-n plus, cine are aşa ceva la el în casă?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu prea cred că e adevărat, şi-n plus, cine are aşa ceva la el în casă?

    RăspundețiȘtergere